50 років якісної підготовки фахівців, виховання та розвитку молодого покоління

Із нагоди ювілейної дати випускники різних років відділення будівництва ГАФК СНАУ діляться враженнями від навчання у виші, згадують викладачів, які зробили внесок у їх розвиток.

Серед колишніх наших студентів – керівники та співробітники будівельних організацій і державних органів, успішні підприємці, педагоги тощо. Ними споруджено житлові будинки в містах і селах, об’єкти соціально-побутового призначення, господарські споруди на селі, промислові підприємства, дороги…

ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ ЧЕРНОВ

Роки навчання: 1999-2003. Фізична особа підприємець.

Пішов навчатися на будівельника, бо на той час було легше вступити на це відділення. Після першого курсу планував перевестися на механіка. Згодом передумав, бо побачив перспективи для себе в цій професії - на той час входили в моду так звані євро-ремонти.

Навчатися мені подобалось, особливо, починаючи з другого курсу, коли стали вивчати спец-предмети з будівництва. Викладачів пам’ятаю всіх, з особливою повагою завжди згадую нашого куратора Юрія Олександровича Крачка. Зараз моя підприємницька діяльність тісно пов'язана з будівництвом - ми займаємося реалізацією будівельних матеріалів. Знання, отримані в коледжі, мені завжди допомагають у роботі та в житті, а також під час будівництва власного будинку.

Професія будівельника була й завжди буде актуальною в житті людей: і в сфері житлового, і промислового будівництва. Більшість людей мріють про власну теплу, комфортну та сучасну оселю, обладнану та збудовану за новітніми технологіями. Також і сучасна промисловість потребує все більш технічних рішень у будівництві. Тому на цю професію попит буде завжди.

Бажаю колективу вишу подальшого розвитку, плідної праці, здійснення поставлених цілей. Побільше вам талановитих і зацікавлених студентів. А найголовніше – високої заробітної плати!!!