Фестиваль талантів ГАФК-2021

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся «Дебют першокурсника», який щорічно проводиться до Дня Святого Миколая Чудотворця.

До заходу групи нового набору підготували досвідчені підкорювачі сцени коледжу.

Концертну програму з піснею «Човен» відкрили студентки 12Е групи. Також музичні композиції виконували студенти 11БО, 11ПБ й 11АГ груп. Після танцю 11Ф зал вибухнув аплодисментами. Крім цього, протягом заходу хореографічними номерами запалювали настрій глядачів танцюристи з 11Б, 11М й 11АГ груп.

Чимало молодих людей вирішило «брати» глядацьку аудиторію гумором. Зі сцени лунали вірші та гуморески від 11КІ, 11ПЕ й 11М. Майбутні комп’ютерники, електрики, будівельники й агрономи показували різноманітні сценки, зокрема й про складання іспитів; студента, який вчить все в останню ніч, внаслідок чого в його голові плутаються факти тощо. А ось агроінженери перетворили народну пісню на театралізоване дійство, що в залі викликало шквал емоцій.

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко привітав присутніх із прийдешніми святами та разом із культорганізатором Анною Овсянко вручили учасникам солодощі.