Реалізуємо проект

7-8 грудня директор ГАТІ СНАУ Анатолій Литвиненко, завідувач відділення механізації та агропромислових технологій Вячеслав Чалий і завідувач відділення електроенергетики АПВ Олена Артемова взяли участь у семінарі, що відбувся в рамках проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» на базі ДУ НМЦ «Агроосвіта».

Німецькі фахівці ознайомили учасників заходу з результатами, проведеного попередньо у навчальних закладах опитування викладачів та студентів щодо стану професійної підготовки в аграрних коледжах України. Крім того, вони обговорили план робіт на 2018 рік і напрями діяльності для реалізації проекту.

Сторони обмінялися досвідом з питань організації професійної підготовки майбутніх фахівців та визначили необхідні зміни для підвищення її рівня. Присутні роз’яснили питання щодо придбання матеріально-технічних засобів, проведення тренінгів, проходження практик тощо.

У семінарі брали участь фахівці НМЦ «Агроосвіта», керівники коледжів, делегати Німецького посольства і представники білатеральних коопераційних проектів в аграрному секторі України: APD, ADFZ, Ökolandbau.