Ми маємо бути обізнаними в сучасному обладнанні

9 грудня в Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася гостьова лекція з представниками електротехнічної корпорації АСКО-УКРЕМ.

Захід став продовженням співпраці, обговореної наприкінці листопада. Менеджер з регіонального розвитку компанії Валентин Харченко й інженер науково-технічної інформації Юрій Пушкар провели лекцію для викладачів циклової комісії електротехнічних дисциплін і студентів випускної 31ПЕ групи.

Директор навчального закладу Анатолій Литвиненко подякував новим партнерам за те, що розпочинається така співпраця – її найближчим часом спробують глобалізувати, надавши свої пропозиції.

Пан Юрій розповів присутнім про діяльність й історію фірми. Також технічний експерт ознайомив молодих людей із продукцією, яку виготовляють, її технічними характеристиками. Крім цього, звернув увагу на правила експлуатації обладнання, наголосивши на тому, що треба робити, щоб уникнути несправностей.

До того ж практикуючий фахівець презентував стенд із деякими зразками електротехнічної продукції, розповів про кожну його складову.

Передусім такий досвід буде корисним для наших педагогів і здобувачів освіти під час дипломного проектування, – зазначив голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексій Ткачов. – Я сам використовую продукцію АСКО-УКРЕМ в процесі навчання, бо вона широко представлена в торговій мережі й має гарне співвідношенням ціни та якості. Готуючи спеціалістів, які мають впевнено почуватися на ринку праці, ми маємо самі бути обізнаними в сучасному обладнанні, тим більше, що продукція цієї компанії є дотичною до різних фахових дисциплін.