Заняття на виробництві – майбутня професія наочно

Викладач економічних дисциплін Інна Середа провела заняття для студентів 31Ф групи на базі №10018/079 філії Сумського обласного управління АТ «Ощадбанк».

Майбутні фінансисти закріпили теоретичний матеріал із дисциплін: «Банківські операції» та «Бухгалтерський облік і звітність у комерційних банках». Основною темою обговорення були депозитні та кредитні операції банків: відсоткові ставки, строки залучення та надання кредитів, шляхи виплати відсотків.

Цікавим було обговорення новинок, видів платіжних карток, їх можливостей використання у сучасних реаліях, бонусних програм за ними. Начальник відділення Ніна Литвиненко розповіла про основні аспекти у процесі отримання платіжних карток: вікові та статусні обмеження.

Менеджер Любов Мерзляк ознайомила з новинкою Ощадбанку – додатком Мобільний ощад, який розроблявся протягом 2 років, введений в дію 1 грудня 2021 року, побудований на платформі Flutter, яка забезпечує швидкість впровадження змін, гнучкість системи та підвищення її продуктивності. У цьому додатку представлено 95% найбільш популярних операцій. Також студенти оглянули оновлений інтерфейс і можливості цього додатку в платіжному терміналі.

До того ж здобувачі освіти побачили на власні очі інвестиційні, ювілейні, колекційні монети та монети з дорогоцінних металів, які можна придбати у касі банку.