Продовжуємо знайомство з коледжем

Школярі, які навчаються на підготовчих курсах, продовжили знайомство з відділеннями та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка у закладі освіти.

Пізнавально-розважальний захід для абітурієнтів організували завідуюча відділенням економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька й викладач спеціальних дисциплін Юрій Сухойваненко. Для цього підготували кабінет-лабораторію з комп’ютерної електроніки та схемотехніки, який має необхідне оснащення для ґрунтовного представлення спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

У процесі знайомства діти дізналися про особливості навчання за фахом комп’ютерника; коротку історію про те, як були закладені основи та розпочато підготовку за цією спеціальністю; скільки груп техніків-програмістів вже випущено; які фахові дисципліни вивчаються; які практики проходять студенти тощо. Не оминули увагою й подальші перспективи щодо навчання та працевлаштування. Крім цього, школярі отримали змогу перевірити, чи мають вони схильності до ІТ-сфери, та в ігровій формі дізнатися, наскільки «Комп’ютерна інженерія» захоплива спеціальність. Найбільш активні учасники були відзначені презентами.

Загалом діти продемонстрували свою кмітливість і прагнення до знань. Коледж щиро запрошує їх на навчання та допоможе стати справжніми фахівцями на обраному шляху, – підсумувала Олена Суровицька.