Анатолій Литвиненко: «Сьогодні ми в когорті кращих аграрних навчальних закладів України»

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулися загальні збори трудового колективу.

Директор вишу Анатолій Литвиненко підбив підсумки минулорічної роботи. Окремо зупинився на основних напрямках діяльності коледжу: забезпеченні якісного освітнього процесу, співпраці з виробництвом, міжнародній і науково-методичній діяльності. Анатолій Васильович також наголосив на важливості іміджевих заходів, охорони праці та безпеці життєдіяльності працівників і студентів. Крім цього, керівник говорив про адміністративно-господарську роботу й оновлення матеріально-технічної бази, фінансово-економічну діяльність (надходження та видатки загального та спеціального фондів) тощо.

Шановні колеги, нам доводиться працювати в особливих умовах. Ситуація розгортається не на користь навчальному процесу, але ми маємо забезпечити стандарти освіти, за які несемо відповідальність перед студентами та їх батьками. Якщо ми втратимо їх довіру, втратимо й роботу. Сьогодні ми в когорті кращих аграрних навчальних закладів України. Цю ідеологію слід нести й далі, – зазначив Анатолій Литвиненко. – Щиро дякую кожному, хто примножує здобутки коледжу, хто відповідально виконує свою роботу в цей непростий час.

Голова профспілкової організації співробітників навчального закладу В’ячеслав Колесник відзвітував щодо виконання колективного договору в 2021 році. Під час виступу мова йшла про надання матеріальної допомоги, своєчасну виплату зарплати, витрати на заходи, спрямовані на боротьбу з пандемією тощо.

Методист Олександр Гладушка запропонував визнати роботу директора коледжу та голови профкому задовільною.

Заступник директора з навчальної роботи, голова робочої комісії зі створення нового проекту колективного договору на 2022-2024 роки Наталія Горох поінформувала колектив щодо створення комісії з розробки проекту колдоговору, який було висвітлено на сайті коледжу для обговорення та внесення пропозицій.

У підсумку учасники зборів ухвалили відповідні рішення та прийняли запропонований проект колективного договору на 2022-2024 роки.