Студентське визнання 2021

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ пройшла щорічна церемонія нагородження кращих студентів, які вміють вправно поєднувати відмінне навчання з громадським і культурним життям рідного вишу.

Уже другий рік поспіль через пандемію святкування проходить без концерту та повної зали, лише номінанти й адміністрація ГАФК. Але зняти урочистості до Міжнародного дня студента з порядку денного ніяк не можемо.

Традиційно привітальну церемонію відкрив директор навчального закладу Анатолій Литвиненко:

Що таке студентство? Студентство – це вічна молодість. Тому, дорогі наші, живіть вічно в молодості. Вчіться самореалізації, вона потрібна, як ніщо інше. І повірте: ніхто вам не допоможе так, як ви допоможете самі собі. Ви повинні зрозуміти: чого саме хочете досягти в житті, ким бути – це головна ціль, яка повинна стояти перед вами. Шановні наші зірочки, ми вас щиро вітаємо і не можемо залишити поза увагою найпрекрасніший день нашого студентства – день, коли ви уособлюєте своє майбутнє. Крокуйте вперед сміливіше.

Крім цього, Анатолій Васильович звернув увагу молодих людей на подарунок, який зробили сьогодні для студентів вишу – спільно з компанією New Holland відкрили нову лабораторію для агроінженерів, яка надасть нові можливості для розвитку та є кроком до успішного майбутнього.

На жаль, не багатолюдно в залі, але я сподіваюся, що ви передасте своїм колегам всі ті слова, які ми скажемо, – звернувся до присутніх керівник відділу маркетингу в Україні та Молдові компанії New Holland Олександр Суханов. – Повірте мені, ще буквально вчора я ось так, як ви, сидів у стінах вишу. Все так швидко летить, усе так швидко відбувається в нас. Прислухайтеся до слів ваших старших наставників, вони є ключем до успішного майбутнього, якого ви так прагнете досягти. По-перше, я бажаю вам міцнючого здоров’я, бо зараз дуже непрості часи, отого вогню в очах, який у вас усіх є, ну й прислухайтеся до кожного слова. Зараз нелегкий час, але дуже цікавий – час можливостей, час майбутнього, час дій.

Почесний титул «Гордість коледжу» в напрямку «Громадська діяльність та молодіжна політика» отримав Тимофій Ткаченко (21КІ), «Художня самодіяльність» – Аліна Малафієнко (41М), «Спорт» – Дмитро Саврацький (22АІ), «Професійна майстерність» – Андрій Смичок (31МБП).

Варто зазначити, що у відборі кращих за спеціальностями брали участь по одному студенту з кожної групи. Тож шляхом онлайн-голосування викладачі коледжу визначилися з переможцями номінацій:

«Будівництво та цивільна інженерія» – Денис Крот (11ББП);

«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – Марія Нижник (21Е);

«Агроінженерія» – Артем Найденко (31АІ);

«Агрономія» – Юлія Ященко (21АГ);

«Облік і оподаткування» – Марина Маханьок (31БО);

«Менеджмент» – Владлен Костенко (31М);

«Комп’ютерна інженерія» – Гліб Осьмаков (21КІ);

«Фінанси і банківська справа» – Тетяна Кохан (21Ф).

Директор коледжу Анатолій Литвиненко вручив найталановитішим і найрозумнішим студентам нашого навчального закладу сертифікати, статуетки та брендовані подарунки.