Семінари від FABU – скарб для викладачів аграрних коледжів

До такої думки прийшли викладачі ГАФК СНАУ, які брали участь у семінарах, що відбулися 11-13 жовтня в рамках проєкту "Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України".

Одночасно відбувалися одразу три семінари: "Енергоефективність в сільському господарстві (на фермі)", "Концепція підвищення енергоефективності під час роботи на полі (економія пального)", «Стан посівів зернових та олійних культур – поглиблений курс».

Рівень професійних знань підвищували викладачі: Олександр Бірюк, Ольга Фурса, Ганна Мелута, Андрій Логінов, Володимир Андрієнко, Наталія Гончарова, Євгеній Авраменко та Павло Чередниченко. Протягом трьох днів разом із колегами з інших навчальних закладів і працівниками Науково-методичного центру ВФПО вони ґрунтовно вивчали теми, які викладали німецькі експерти: Себастьян Бьонш, Герман Кнехтгес, Маркус Пфлюгфельдер.

Для молодих спеціалістів такі семінари – це скарб. Ми за короткий термін здобули стільки знань, на отримання яких раніше пішов би не один рік, – поділилася враженнями Ганна Мелута. – Тут така концентрація знань, що тільки бери й використовуй: дослідження, статистика, досвід. Нічого зайвого. Це унікальний шанс у майбутньому уникнути багатьох помилок.