Нові можливості

Завідувач відділення електроенергетики ГАФК СНАУ Василь Литвиненко та керівник проектів компанії Big Dutchman (представництво в Україні) Олег Архипченко обговорили умови співпраці.

Співробітники навчального закладу продемонстрували гостеві матеріально-технічну базу коледжу: показали лабораторії відділення агроінженерії, створені у рамках співпраці з провідними виробниками сільгосптехніки, й оновлені лабораторії відділення електроенергетики.

Під час зустрічі мова йшла про кілька етапів співпраці: перший – надання рекламного матеріалу фірми та зразків сучасного електротехнічного устаткування для навчання студентів, а також подальший – створення повноцінної лабораторії, укомплектованої обладнанням цієї компанії.

Крім цього, говорили про можливість проходження практики студентами вишу на базі ТОВ «Глобинський свинокомплекс», працюючи з технікою та працівниками Big Dutchman.

Варто зазначити, що німецьке представництво Біг Дачмен Інтернешнл ГмбХ ООО займається постачанням різного асортименту сучасної продукції практично для будь-якого типу утримання свиней і птиці.