Спільні зусилля = повноцінний прийом

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулося позачергове засідання педагогічної ради.

Основні теми, які обговорювали на заході, – результати прийому 2021 року й головні напрямки та завдання профорієнтаційної роботи у 2021-2022 н.р.

Перш за все, директор вишу повідомив про зміну керівника підрозділу та подякував відповідальному секретарю приймальної комісії Оксані Вілковій за нелегку сумлінну працю, серйозне ставлення до роботи та досягнення успішного прийому 2021.

Після цього Оксана Григорівна звернула увагу учасників засідання на результати спільних минулорічних зусиль, докладених для повноцінного набору 2021; кількість зарахувань для отримання освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» та освітнього ступеня «Бакалавр».

Завідувач навчально-методичної лабораторії Оксана Самофалова повідомила про найважливіші заходи, що входять до плану проведення профорієнтації в поточному навчальному році. Зокрема, мова йшла про оновлення рекламних матеріалів коледжу, проведення днів відкритих дверей кожного відділення й коледжу загалом, підготовчі курси, вдосконалення роботи з потенційними вступниками тощо.

Голова циклової комісії природничо-математичних дисциплін Лариса Володько говорила про особливості проведення профорієнтаційної роботи у віддалених регіонах.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Ірина Хлонь винесла на розгляд положення «Про затвердження результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників з 16.04. по 15.09.2021р.».

У процесі засідання члени педагогічної ради ухвалили низку положень.

Насамкінець інженер з охорони праці Наталія Чорнобай наголосила на необхідності неухильного дотримання вимог охорони праці та пожежної безпеки.