Обираючи фізичну культуру, знайти себе

У ГАФК СНАУ студентам нового набору презентували циклову комісію викладачів фізичного виховання та Захисту України.

Зустріч викладачів фізичної культури з першокурсниками розпочалася ознайомленням із досягненнями студентів коледжу. До переліку тих, хто має високі результати, ввійшли Артем Медвідь (майстер спорту, чемпіон України, призер чемпіонату світу з рукопашного бою); Олег Устінов (майстер спорту, бронзовий призер чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон України з судномодельного спорту); Ірина Щастна (призерка чемпіонату світу, багаторазова чемпіонка України з військового багатоборства); Роман Медьвідь (майстер спорту України, чемпіон України з пауерліфтингу); Микита Грондовський (призер чемпіонату України та світу з рукопашного бою); Юрій Примаков (майстер спорту, бронзовий призер чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон України з судномодельного спорту); Кирило Туман (майстер спорту, чемпіон світу, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату України з судномодельного спорту); Юрій Пусь (чемпіон України з пауерліфтингу, неодноразовий призер Всеукраїнських змагань з жиму лежачи); Владислав Пустовой і Каріна Мірошніченко (на міжнародному семінарі отримали ІІ суддівську категорію з військово-спортивного багатоборства); Дмитро Саврацький (чемпіон і призер чемпіонату України з біатлону серед юнаків); Марія Нижник (призерка чемпіонату області з шахів, срібна призерка чемпіонату міста із швидких шахів); Назар Колосов (срібний призер чемпіонату України з військово-спортивних багатоборств, кандидат у майстри спорту); Нікіта Кукелка ( чемпіон області з боксу); Богдан Потапенко (срібний призер чемпіонату області з армреслінгу); Денис Радченко (призер чемпіонату області з «Workout Battles»).

Далі голова циклової комісії викладачів фізичного виховання та Захисту України Віктор Гололобов представив своїх колег, назвав секції, якими вони керують, і запросив першокурсників долучитися до занять шахами, волейболом, футболом, баскетболом і настільним тенісом.

У нашому коледжі є все необхідне для занять фізичною культурою та спортом, – звернувся до присутніх Віктор Іванович. – Сподіваюся, кожен із вас знайде собі гурток за вподобаннями.

Також у рамках зустрічі відбулася презентація діяльності ВПК «Мужність», заняття в якому вже відвідує чимало студентів ГАФК СНАУ. Голова клубу Кирило Ященко розповів про історію створення організації, окреслив основні напрямки роботи, прокоментував відеопрезентації. Керівник курсу «Школа мужності» Юрій Матюхін продемонстрував молодим людям зразки зброї та бойового спорядження сучасних Збройних сил України. Після цього першокурсників запросили до великої спортивної зали, де вихованці клубу, в тому числі й студенти ГАФК СНАУ (Назар Колосов, Стефанія Богданова, Артем Супрун і Даніїл Козловський) провели майстер-класи з військово-тактичної підготовки та всестильового бою.