Симбіоз виховання та навчання

У читальній залі бібліотеки ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» відбулося засідання батьківської ради.

У першу чергу директор вишу Анатолій Литвиненко подякував батькам першокурсників за довіру. Закликав відвідувати заходи, спілкуватися з кураторами та допомагати дітям адаптуватися до нових умов.

Ми зробимо все, щоб наші студенти були гідними людьми та висококваліфікованими фахівцями. Але в такий непростий час це можливо лише, поєднавши наші з вами зусилля, – звернувся до батьків керівник закладу. – Коли бачите якусь проблему – не мовчіть! Ми завжди відкриті до співпраці, бо найголовніше для нас – ваші діти. Постійно повторюю, що ми – їх партнери. Зараз інші часи, і викладач зі студентом мають працювати на короткій дистанції, між ними має бути довіра.

Крім цього, Анатолій Васильович розповів про плани, перспективи та пріоритетні напрямки діяльності навчального закладу. Зокрема, говорив про складнощі дистанційної освіти; організацію освітнього процесу відповідно до карантинних умов; успіх цьогорічної вступної кампанії; участь у міжнародних проектах; співпрацю з виробничниками; розширення освітніх програм; роботу гуртків і спортивних секцій; реформу та пов’язане з нею перейменування коледжу; готовність до опалювального сезону; підтримку благоустрою території вишу; оновлення аудиторій і лабораторій тощо. Також представив голову батьківської ради, заступників директора та завідувачів відділень.

Далі заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко повідомив про соціальні стипендії та категорії, які їх отримуватимуть.

Голова батьківської ради Тамара Сторієва підкреслила, що в закладі відчувається господарський хист керівника й усього колективу: територія затишна, оригінальна й атмосферна; аудиторії та лабораторії оснащені сучасним обладнанням і технікою; педагогічний колектив – освічений і завжди відкритий до спілкування. До того ж вона закликала батьків до співпраці з адміністрацією та співробітниками вишу.

Після цього в групах нового набору відбулися батьківські збори.