Успішний фініш – новий старт

ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» відвідали експерти німецько-українського проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Асистентка проекту Ольга Лучинська та головний фінансовий експерт Едуард Лутц здійснили підсумковий аудит наявності та використання обладнання, наданого коледжу в рамках проекту.

Аудитори пересвідчилися в ефективному використанні фахової літератури, комп’ютерної техніки, спеціалізованого обладнання під час підготовки фахівців у коледжі.

Пан Лутц зазначив, що, порівняно з минулим аудитом, матеріально-технічна база закладу поповнилася новітніми зразками обладнання, наданими в рамках проекту, в кабінетах та лабораторіях проведені великі обсяги ремонтних робіт силами самого закладу.

Пані Ольга Лучинська подякувала за активну участь педагогічних працівників закладу в роботі навчально-практичних семінарів, які у 2020-2021 роках проводилися в режимі онлайн.

Директор Анатолій Литвиненко вкотре підкреслив важливість проекту для розвитку закладу, висловив впевненість щодо продовження та розширення напрямків співпраці в рамках проєкту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».