Наймасштабніша польова подія літа

28 липня директор ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» Анатолій Литвиненко та завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий взяли участь в заході УКАБ «Агротехнології 2021».

Ukrainian Agribusiness Club продемонстрував найсучаснішу техніку та найновітніші технології, що використовуються для ефективного ведення сільського господарства. До уваги учасників були представлені агрегати провідних виробників сільгосптехніки (New Holland, KUHN, Amazone, Lemken, Bednar, Horsh та інших): прес-підбирачі, посівні комплекси, самохідні обприскувачі, зернозбиральні комбайни, бункери-перевантажувачі тощо, а також дрони-обприскувачі та агрегати найбільшого блоку – «Ґрунтообробіток».

Присутні на наймасштабнішій агро-події літа спостерігали та порівнювали роботу цієї техніки в польових умовах. Пізніше організатори проведуть аналіз і визначаться, який з агрегатів відпрацював краще.

Як зазначив Вячеслав Іванович, технології не стоять на місці, тому, щоб бути в тренді на ринку освіти, ГАФК СНАУ завжди тримає руку на пульсі, а співробітники вишу відвідують такі заходи для пошуку нових ідей і партнерів.