День прощань і нових очікувань

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулися урочистості, присвячені випуску фахівців заочного відділення.

В.о. директора вишу Анатолій Литвиненко привітав випускників зі святом:

Сьогодні і для нас, і для вас велике свято! Напередодні Дня Конституції України ми робимо цінний подарунок державі – фахівців своєї справи, майбутнє нашої країни. Для когось це не перший документ про освіту, бо він необхідний для своєї улюбленої праці, комусь він треба для побудови кар’єри. Пам’ятайте: ми ваші партнери, ваша підтримка і будемо робити все для того, щоб наші поради та допомога були з вами протягом життя.

За особливі успіхи в навчанні, активну організаційну діяльність, сумлінне виконання службових обов’язків старости та вагомий внесок у розвиток традицій навчального закладу Наталії Кузько вручили грамоту та диплом із відзнакою. Також вперше в історії заочного відділення вишу пані Наталія отримала медаль «відмінник навчання».

Грамоти за особливі успіхи в навчанні та вагомий внесок у розвиток традицій навчального закладу, а також дипломи з відзнакою отримали Марина Маринченко, Андрій Гордієнко, Євгеній Сліпушко та Світлана Колобова.