Пройшли підсумкове випробування

Студенти 21ФБП групи Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ склали державний атестаційний екзамен.

Усі 10 студентів-бакалаврів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»: Дарина Воскобойник, Дар`я Донік, Дмитро Клименко, Людмила Москаленко, Майя Першина, Марія Поцелуєва, Марина Резніченко, Юлія Самоха, Оксана Сорока, Дмитро Чмельов були допущені до екзамену.

Під час іспиту працювала комісія, до якої увійшли кандидат економічних наук, доцент, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Сумського національного аграрного університету Михайло Геєнко (голова комісії); в.о. директора коледжу Анатолій Литвиненко (заступник голови), а також заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька, викладачі спецдисциплін: Тетяна Лук’яненко та Людмила Коренівська.

Як зазначила завідувач відділення, найбільш повні відповіді на питання дали Юлія Самоха й Оксана Сорока. За підсумками навчання вони отримають дипломи з відзнакою.

П'ятеро студентів захистилися на оцінку "добре", таким чином якісний показник складає 80%, успішність - 100%.

Голова комісії Михайло Миколайович побажав студентам успішного майбутнього та подальшого фахового зростання й запросив на навчання до магістратури у СНАУ.