Фаховий екзамен на відділенні будівництва

Студенти 31ПБ групи Глухівського агротехнічного фахового коледжу склали атестаційний екзамен.

Іспит складався з теоретичної (відповіді на запитання) та практичної (вирішення конкретних виробничих ситуацій і розв’язання задач, які виникають у професійній діяльності) частин.

Майбутні будівельники показали, як засвоїли державні будівельні норми та державні стандарти України. Також продемонстрували вміння працювати з геодезичними інструментами, вирішувати геодезичні задачі, приймати рішення щодо застосування енергозберігаючих технологій, підбирати сучасні будматеріали для виконання облицювальних і кровельних робіт тощо. Крім цього, молоді люди опанували програмні комплекси AutoCAD (виконання креслення) й ІВК (визначення вартості будівництва та складання інвесторської документації).

Під час екзамену працювала атестаційна комісія, до якої увійшли кандидат технічних наук, декан будівельного факультету СНАУ Людмила Циганенко (голова), в.о. директора ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко (заступник голови), заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох, завідувач відділення будівництва Віра Хлонь, викладачі Віталій Бірюк й Іван Степченко.

Найвищі бали комісія виставила Владиславу Колодяжному, Володимиру Соп’яненку та Денису Кроту. Денис не лише склав іспит на «відмінно», а й отримає диплом із відзнакою.