Міжнародний проект: теорія та практика на фірмі TREFFLER

Завершив роботу п’ятиденний семінар «Механічне знищення бур’янів», що проходив у рамках українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Представник фірми TREFFLER пан Хагеман розповів учасникам заходу про історію компанії. Після цього теоретично та практично ознайомив із будовою зубопружинної борони. На демонстраційному майданчику показав і зірочкову борону виробництва іншої фірми. Також співробітник компанії провів екскурсію заводом (цехом фарбування та монтажу, механічним і зварювальним цехом).

У другій половині дня німецькі експерти, за збігом обставин, дізналися, що неподалік від місця їх перебування на полі цукрового буряка працює робот, про якого йшла мова під час відвідин навчального центру в Трісдорфі. Тому фахівці з Німеччини не змогли не скористатися такою нагодою й показали новітню техніку в реальних умовах.

Насамкінець українські викладачі подякували лекторам і організаторам, а також отримали сертифікати учасників семінару «Механічне знищення бур’янів».