Утримати стандарти

У читальній залі бібліотеки ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж СНАУ» відбулося засідання батьківської ради.

Директор вишу Анатолій Литвиненко розповів батькам про основні напрямки роботи. Зокрема, говорив про стрімкий розвиток відділення агроінженерії; участь у міжнародних проектах; співпрацю з виробничниками; оновлення комп’ютерного обладнання; повну заміну вікон гуртожитку №1, завдяки яким у кімнатах дівчат температура стане вищою на 3-5 градусів; запас дров на наступний опалювальний сезон; ремонт лабораторій; актуальність спеціальностей тощо.

Сьогодні ми робимо все можливе та неможливе, щоб наші діти були успішними, – зазначив Анатолій Васильович. – У період пандемії ми як ніколи продемонстрували: не зважаючи ні на що, освітній процес у навчальному закладі не зупинився. Ми перейшли на електронне навчання та змогли втримати освітні стандарти.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох повідомила, що освітній процес цього навчального року організували відповідно до карантинних умов; задіяли всі форми навчання, в основному – очну та змішану, рідше – дистанційну. Наталія Василівна також ознайомила з особливостями проходження ЗНО-2021 та закликала батьків підтримувати постійний зв’язок із кураторами.

Щодо організації практичної підготовки в коледжі доповів заступник із навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко. Він зазначив, що, не зважаючи на пандемію, студенти змогли пройти виробничі та навчальні практики в очному режимі. Наголосив на важливості практичного навчання, адже саме воно дає можливість отримати найнеобхідніші навички для подальшої роботи на виробництві.

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко повідомив, що цьогоріч виховний відділ також переформатувався й адаптувався до нових умов і зробив усе можливе, щоб студенти нового набору повноцінно відчули атмосферу студентського життя. Не обійшов увагою й соціальну та психологічну підтримку здобувачів освіти.

Про господарську діяльність коледжу й актуальні соціально-побутові питання мова йшла в доповіді заступника директора з адміністративно-господарської роботи Михайла Кліндуха.

У свою чергу голова батьківської ради Тамара Сторієва закликала батьків до плідної співпраці з адміністрацією та педагогічним колективом вишу.