Чи важкий «хліб» керівного складу вишу

У ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського НАУ» пройшов день студентського самоврядування.

Студенти-активісти виконували функції адміністрації навчального закладу. Молодим людям випала нагода на собі перевірити та зрозуміти, наскільки складна робота директора, його заступників, завідувачів відділень і методиста. Новий «керівний склад» вишу давав розпорядження, готував документи, оновлював графіки державних екзаменів, заповнював заліковки, проводив виховну й адміністративно-господарську роботу, писав звіти тощо. Дехто, навіть, на деякий час став учасником міжнародного проекту.

Сьогодні коледжем керували директор Аліна Силіна, заступник директора з навчальної роботи Тимофій Ткаченко, заступник директора з виховної роботи Каріна Мірошніченко, заступник директора з навчально-виробничої роботи Дар’я Рожкова, заступник директора з виробничої роботи Денис Сакун, завідувач відділення будівництва Гліб Осьмаков, завідувач відділення агроінженерії Яна Харченко, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Юлія Самоха, завідувач відділення електроенергетики Максим Дорошенко та методист Олександра Картава.

На підсумковій зустрічі студенти поділилися враженнями від виконання сьогоднішніх «професійних обов’язків». Комусь було складно, комусь цікаво, хтось відчував себе у своїй тарілці, хтось ні, але всі, як один, запевнили, що це був дійсно корисний досвід.