Співпраця на перспективу

Під час проведення Всеукраїнської студентської науково-практичної конференція «Будівництво й освіта: сучасні тренди й перспективи» були досягнуті домовленості про співпрацю з компанію з виготовлення будматеріалів ТМ Anserglob.

Мова йшла про те, що спеціаліст технічного відділу підприємства Сергій Циба буде проводити лекційні та практичні заняття для студентів Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака, а компанія надаватиме необхідні для навчання матеріали. У перспективі – обладнання профільної лабораторії.

Фахівець ТМ Anserglob розповідатиме майбутнім будівельникам про системи утеплення, проведення внутрішніх і зовнішніх робіт з використанням різних сумішей, пошарові конструкції (від плит перекриття, стяжки і до покриття).

Студентам має бути цікаво, бо навчальний матеріал розглядатимемо не тільки теоретично. Ми практично дивитимемося на ці суміші, зможемо відчути їх на дотик, розглядатимемо їх характеристики, обговорюватимемо, з чого вони складаються, – сказав пан Сергій. – Зазначу, що вже маю певний досвід із проведення таких занять у навчальних закладах різних областей України. Ми робимо це для того, щоб студенти набували більше практичних навичок у роботі з тими чи іншими матеріалами.