Підтримка творчої молоді

Колектив студентської самодіяльності ГАТІ СНАУ здобув перемоги в міжрегіональному фестивалі-конкурсі «Творча країна».

Захід, який започаткували Сумський національний аграрний університет і Департамент освіти та науки Сумської облдержадміністрації, об’єднав близько 200 талановитих учасників з усієї Сумської області.

Глухівський агротехінститут представив три номери, які отримали високу оцінку. Ансамбль «Moyanota» та сольна виконавиця Анна Пушко (керівник обох Анна Овсянко) стали кращими в номінації «вокал». Хореографічний колектив «Драйв» (керівник Аліна Силіна) посів третє місце в номінації «Хореографія».

Велика кількість учасників та онлайн формат не завадив дівчатам нашого інституту продемонструвати високий результат. Колективи отримали дипломи та сувенірну продукцію, а художні керівники – подяки.

Дякую Сумському національному аграрному університету й Департаменту освіти та науки Сумської облдержадміністрації за такий масштабний захід. Це чудова ідея – підтримати нашу творчу та талановиту молодь під час пандемії та дії карантинних обмежень. А велика кількість учасників тільки підтвердила той факт, що Сумщина багата на таланти. Цей фестиваль-конкурс міг би стати доброю щорічною традицією для подальшої підтримки талановитої молоді, – зазначив заступник директора з виховної роботи ГАТІ СНАУ Денис Овсянко.