Цікава можливість: зароби гроші розумом

У межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий VII конкурс для здобувачів вищої освіти.

У VІІ конкурсі надається 4 гранти з призовим фондом 84 000 грн. Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в навчальному закладі або будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

У сучасних умовах під час пандемії цей конкурс є як ніколи актуальним, щоб українські студенти відчули підтримку в непростий час та не втратили надію на достойне майбутнє.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти 1-5 курсів (в т.ч. і магістри), незважаючи на фаховий напрямок навчання. Переможці (а їх буде четверо) отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн кожен, а студенти, які займуть 2-і та 3-і місця, отримають заохочувальні грошові призи.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем і надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках проєкту грантонадавачів:

1. І грант - з теми “Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування", подавати заявку на сторінці https://turbozaim.com.ua/konkurs/

2. ІІ грант - з теми “Нове авто VS б/в авто: переваги та недоліки під час вибору транспортного засобу“, заявки подавати на сторінці https://autotrading.net.ua/scholarship/

3. ІІІ грант - з теми “Як Covid-19 вплинув на інтернет-маркетинг?” - умови на сторінці грантонадавача https://aweb.ua/ua/scholarship (готову роботу направляти на поштову скриньку grant@aweb.ua)

4. IV грант - з теми “Система знижок, промокодів та акцій як інструмент у завоюванні прихильності на просторах інтернету” - умови на сторінці грантонадавача https://codes.com.ua/sh

Готові роботи приймаються до 5 липня.

Прес-конференцію щодо старту нового конкурсу можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/Lzibcsjl0q0

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ .