Алея випускника-2021

Цьогорічні випускники ГАТІ СНАУ продовжили традицію – на згадку про роки навчання висадили дерева.

Внутрішній дворик навчального закладу вже прикрашають сакури, висаджені минулого року. Зараз до них додалися ще вісім сакур, 4 магнолії та деревце гінкго білоба. Останнє – подарунок рідному вишу від Центру молодіжної політики.

Гінкго білоба є символом Сумського національного аграрного університету, структурним підрозділом якого є наш навчальний заклад, - пояснює вибір ЦМП заступник з виховної роботи Денис Овсянко. – До того ж ця рослина вважається символом стійкості, витривалості та здатності відновлюватися після потрясінь. У наш час такі якості не завадять будь-кому, а надто – студентам і викладачам.


Садити дерево на згадку про якусь важливу подію – давня звичка українців, - підсумовує директор ГАТІ СНАУ Анатолій Литвиненко – Завершення навчання, початок власної трудової біографії – гарний привід, чи не так? Ці алеї можуть стати місцем зустрічі випускників. Можливо, вони прийдуть сюди колись із дітьми чи онуками. Ми щиро радіємо з того, що є родини, в яких із покоління в покоління хтось обов’язково навчається в Глухівському агротехінституті. Це найкраща оцінка нашої роботи. І з року в рік ми робимо все можливе, щоб виправдати довіру наших вступників та їх батьків.