Робота на результат

Добіг кінця триденний практичний онлайн-семінар «Методичний тренінг з посилення спеціальних навичок викладання для викладачів аграрних ЗФПО», що проходив у рамках міжнародного проекту.

Сьогодні учасники обговорювали виконання практичного завдання, яке отримали вчора. Людмила Мельніченко з Хорольського коледжу представила свій план-конспект заняття, на якому студенти підвищують свою компетентність пошуку інформації в Інтернеті. Викладачі обговорили представлене заняття та висловили свої зауваження та побажання.

Далі німецький експерт Керстін Ваквіц ознайомила учасників із особливостями функціонування навчального центру, який вона очолює: підходами до формування навантаження викладачів, створення розкладу занять тощо.

Також лектор ознайомила викладачів із можливостями освітнього веб-порталу федеральної землі Саксонія, що надає викладачам фахових вузів широкий інструментарій для організації навчального процесу.

На завершення заходу координатор програми Андрій Гетя подякував спікеру за змістовний семінар, а також за успішну співпрацю, яка тривала з Керстін Ваквіц протягом останніх чотирьох років.