Під час ALL DIGITAL WEEK – про цифрову безпеку

У рамках тижня цифрової грамотності викладачі відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька, Микола Суровицький і Юрій Сухойваненко організували онлайн конференцію для студентів 4 курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

Під час віртуальної зустрічі організатори, учасники та слухачі обговорили до низки актуальних питань цифрового сьогодення. Інформативні доповіді з мультимедійним супроводом підготували Данило Басанець, Олександр Єременко, Богдан Глуханич, Анастасія Стеценко й Іван Гриценко. Студенти розкрили суспільно важливі питання цифрового спрямування з таких тем: «Що я знаю про кібербезпеку?», «Цифрові навички, актуальні у ХХІ ст.», «Правила безпечної поведінки в Інтернет-просторі», «Поширені види інтернет-шахрайства», «Штучний інтелект – помічник чи загроза?».

Організатори відзначили належну підготовку студентів, акцентували їх увагу на користі та майбутній перспективі використання отриманих знань, зауважили на необхідності подальшого змістовного вивчення питань цифрової безпеки.