Поєднуйте теорію та практику – вони нероздільні

У ГАТІ СНАУ відбулася зустріч студентів ІІІ курсу спеціальності «Агроінженерія» з представником компанії Lechler GmbH в Україні Оксаною Василенко.

Пані Оксана ознайомила з діяльністю німецької компанії Lechler – виробника розпилювачів і комплектуючих до них, а також найважливішими досягненнями в обприскуванні за останні 50 років.

Обприскування має бути не тільки продуктивним і високоефективним, але й не шкідливим для екології. Я тут для того, щоб убезпечити ваше майбутнє, своїх і ваших дітей, – наголосила експертка. – Якщо ви не можете змінити щось глобальне у світі, почніть міняти те, з чим стикаєтеся безпосередньо. Не думайте, що у вас попереду вдосталь часу, починайте вчитися тут і зараз. Поєднуйте теорію та практику – вони нероздільні.

Під час заняття мова йшла про розпилювачі з низьким дрейфом, регулятори норм виливу, широтно-імпульсну модуляцію, навігацію, посекційний (пофорсуночний) контроль, комфорт і безпеку оператора тощо. Студенти ставили запитання, на які фахівець надавала кваліфіковані відповіді.

Також гостя подарувала найактивнішим студентам кепку з логотипом Lechler і солодощі, а бібліотеці вишу – тематичну літературу. Наостанок залишила свої контакти, якщо когось із майбутніх агроінженерів більш детально зацікавить тема, обговорювана під час зустрічі.