Креативна зустріч

У ГАТІ СНАУ відбулося чаювання слухачів підготовчих курсів з адміністрацією вишу.

Під час перерви школярі отримали можливість поспілкуватися з заступником директора з виховної роботи Денисом Овсянком. У свою чергу культорганізатор Анна Овсянко та голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна провели цікаву пізнавальну вікторину.

Майбутні абітурієнти відповідали на запитання про навчальний заклад: називали кількість гуртожитків, музеїв, місць громадського харчування, корпусів, спеціальностей тощо. Якщо не могли відповісти правильно, ведучі їм допомагали. За кожну відповідь хлопці та дівчата отримували фішки. У підсумку той, хто набрав найбільше фішок, отримав фірмову чашку з символікою інституту. Також додатково дві чашки отримали учасники, які більш змістовно та цікаво відповіли на творчі питання, а оцінювали їх в цьому конкурсі їх же товариші-однокурсники.

Цей захід був проведений в дружній теплій атмосфері. Діти змогли відпочити між заняттями, покуштувати смачну випічку з чаєм і дізнатися більше про навчальний заклад, в якому вони займаються. Це один із багатьох заходів, запланованих для слухачів курсів і майбутніх абітурієнтів. Попереду ще екскурсія аудиторно-лабораторним фондом вишу, відвідування музею, багато конкурсів і квестів,
– зазначив Денис Овсянко.