Активне дозвілля

25 лютого вихователь гуртожитку №1 Яна Щебедько провела для студентів, які мешкають у гуртожитках, квест-гру.

Захід відбувся в актовій залі інституту й охопив всю територію вишу. Три команди отримали карту з маршрутом по території навчального закладу, їх завданням було знайти якомога більше захованих «метеликів» і підказок, де шукати наступні. Всі підказки були підготовлені на тему обізнаності про навчальний заклад: його історію, традиції, матеріальне забезпечення й орієнтації на місцевості. На виконання квесту командам дали 45 хвилин.

Поки команди виконували завдання, ведучі поділили присутніх глядачів на дві групи, очолені членами журі – заступником директора з виховної роботи Денисом Овсянком і головою Центру молодіжної політики Аліною Силіною. Спочатку відгадували загадки, потім грали в «музичного крокодила». У перервах між конкурсами дівчата з першого гуртожитку співали пісні, а Микола Кривоус з гуртожитку №3 читав гуморески. У підсумку перемогу здобули студенти під керівництвом Дениса Овсянка.

Для глядачів 45 хвилин пролетіли дуже швидко, а головне весело та цікаво. А три команди, що брали участь у квесті, повернулися до зали вчасно з такими результатами: 1 і 3 гуртожитки отримали по 6 метеликів, у 2 гуртожитку їх було аж 9. Після цього журі видало кожному капітану літери для складання ребусу (1 літера за 1 метелика). Саме кількісна перевага допомогла команді гуртожитку №2 швидше за інших скласти правильне слово й здобути перемогу.

Усі команди отримали солодкі подарунки та грамоти, та ще довго після завершення квесту ділились своїми враженнями.