Нова сторінка професійного життя

У ГАТІ СНАУ відбувся випуск молодих фахівців спеціальності 073 «Менеджмент».

Студенти 41М групи отримали звання «Випускник Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ» та відкрили для себе нову сторінку власного професійного життя.

Дипломи з відзнакою та грамоти за відмінне навчання, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток традицій рідного навчального закладу отримали Альона Харченко та Катерина Говійна. Також документ про здобуття фаху вручили Вікторії Капелько, Яні Коржовій, Сніжані Подгайній, Анастасії Смєловській, Діані Тищенко, Карині Угненко й Аліні Шулік.

Першим випускників вишу привітав директор Анатолій Литвиненко:

Сьогодні в нас надзвичайне свято. Ми здійснюємо випуск молодих, красивих, тендітних людей, які будуть будувати своє майбутнє. Його підґрунтя, шановне наше студентство, ви отримали в навчальному закладі, який за 120 років своєї праці підготував величезну армію фахівців, які по всьому світу є успішними людьми. Скористайтеся отриманими знаннями, вміннями та навичками, продовжуйте реалізовувати себе. І повірте, якщо ви будете ставитися до себе з байдужістю, не будете вболівати за своє майбутнє, не будете його розуміти, його відчувати, нічого гарного попереду не матимете. Викарбовуйте своє майбутнє власними кроками – послідовними та впевненими. Нехай ваша доля буде успішною, а життя – комфортним.

Завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька зачитала звіт про роботу державної кваліфікаційної комісії й також приєдналася до вітань:

Дорогі випускники, я знаю, що дехто з вас уже працює, в когось у планах відкриття власного бізнесу, але не варто зупинятися на своїй освіті. Це лише початок. Продовжуйте навчання, займайтеся саморозвитком, шукайте себе в цьому світі.

Куратор Оксана Кубан побажала дівчатам здоров’я, суцільного натхнення та любові, щоб на їх шляху зустрічалися лише добрі люди. Також Оксана Іванівна з трепетом у серці згадала роки навчання сьогоднішніх випускниць у виші.

Перед вами відкриється багато стежок, оберіть правильну. Труднощі будуть, без них ніяк. Не бійтеся висловлювати власні думки, відстоювати свою позицію, але й прислухайтеся до порад тих, хто поруч із вами. Будьте сильними, розумними; не зупиняйтеся на досягнутому та впевнено несіть горде звання «українець», – додала куратор.

Навзаєм староста групи, відмінниця навчання Альона Харченко подякувала адміністрації навчального закладу, співробітникам, викладачам і батькам за цінний досвід і підтримку, мудрий підхід до справи, за те, що вклали чимало зусиль у підготовку їх як фахівців-менеджерів. Зичила невичерпного ентузіазму й оптимізму. Наостанок залишила запис у книзі відгуків випускників.