Добро обов'язково повернеться до вас

Напередодні Дня закоханих виховний відділ і Центр молодіжної політики спільно зі службою у справах дітей Глухівської міської ради в особі Валентини Топчій організували благодійну акцію «Розтопи своє серце».

Захід проводився на підтримку дітей із сімей, що опинились у скрутному матеріальному становищі. До акції долучилася велика кількість небайдужих. Це і навчальні групи, викладачі, заввіділення та інші співробітники інституту. Спільними зусиллями зібрали канцелярське приладдя, розмальовки, набори для творчості, засоби особистої гігієни, одяг та іграшки. Також для кожної дитини придбали продуктові набори (фрукти, цукерки, печиво тощо).

Кожного року в грудні виховний відділ і студенти Центру молодіжної політики проводять традиційну благодійну акцію зі збору коштів, речей та іграшок для дітей, яким необхідна наша турбота, що охоплює не тільки Глухівщину, а й усю Сумську область. У грудні 2020 року таку акцію провести, на жаль, не вдалося через карантинні обмеження та дистанційне навчання. Але зараз на власному прикладі ми показуємо: щоб робити добру справу, не потрібні певні час чи місце, головне – мати бажання та добрі наміри,
– зазначив заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко, підкресливши, що волонтерство та благодійні акції є невід’ємною складовою виховного процесу.

Крім цього, поповнили "коробочку хоробрості" іграшками, фломастерами, олівцями, пластиліном, розмальовками для дітей, які знаходяться на лікуванні у відділенні Сумської онкогематології. Акція проходить за ініціативи глухівської волонтерки Євгенії Кузнецової.

Творіть добро, і воно обов’язково до вас повернеться.