Нові знайомства – нові можливості

16 лютого директор ГАТІ СНАУ Анатолій Литвиненко та завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий відвідали міжнародну виставку «АгроВесна 2021».

Захід об’єднав кілька виставок: «Зернові технології», «Agro Animal Show», «Фрукти. Овочі. Логістика». Під час їх перегляду представники інституту побачили найсучасніше обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, елеваторів і хлібоприймальних пунктів, мукомельної та круп’яної промисловостей, утримання тварин і птиці. Також ознайомилися з новинками насіння, засобів захисту рослин, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики тощо.

Крім цього Анатолій Васильович і Вячеслав Іванович поспілкувалися з виробниками садивного матеріалу плодових та ягідних культур; обладнання для переробки та зберігання плодоовочевої продукції; пакувальних матеріалів; спеціалізованої техніки та систем захисту промислових садів.

У підсумку домовилися з ТОВ «Пьотінгер Україна», SoftFarm, Lechler, ТОВ "ЗААТБАУ УКРАЇНА" щодо проведення лекцій фахівцями фірм у нашому навчальному закладі.