Неймовірне поєднання ароматів і кольорів

Напередодні Дня закоханих вихователь гуртожитку №1 Яна Щебедько провела майстер-клас із миловаріння для студентів і співробітників нашого вишу.

У зв’язку з карантином кількість місць була обмежена.

Староста першого гуртожитку Яна Харченко розповіла цікаві факти й ознайомила присутніх із основами миловаріння. Після цього учасники заходу спробували власноруч створити своє перше мило. Також вихователю допомагала у проведені майстер-класу студентка Катерина Мотинга.

Захід, який я відвідала, вкотре переконує, що для сучасної молоді та й людей будь-якої вікової категорії немає нічого неможливого. Маю на увазі цікаве, корисне й прибуткове заняття – миловаріння. Останнім часом дуже часто чуємо, як важко, коли не відчуваєш запахів, смаків і тощо. А тут – неймовірне поєднання ароматів і кольорів. Декілька разів прозвучала цікава фраза від «чародійок» миловаріння, що більшість людей ця справа ще й заспокоює. Дійсно, сама спробувала, переконалася й відверто буду рекомендувати викладачам, студентам, знайомим і друзям хоч разочок спробувати зварити для рідних мило. Упевнена, що таке заняття ще й згуртовує, – підсумувала учасниця заходу, викладач Ганна Мелута.

Наприкінці майстер-класу кожен бажаючий зміг придбати крафтове мило.