2020 рік – великий крок назустріч цифровій освіті

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося засідання педагогічної ради.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох ознайомила з особливостями організації освітнього процесу в першому семестрі поточного навчального року, зокрема, говорила про використання нових підходів до навчання. Крім цього, Наталія Василівна звернула увагу на алгоритм завершення І семестру та початок другого.

Варто зазначити, що за 2020 рік, хоч і під тиском зовнішніх обставин, ми зробили великий крок у впровадженні цифрової освіти, що, безумовно, знадобиться у майбутньому, – наголосила заступник. – Прогресивний заклад має бути готовим до нових викликів, намагаючись не просто адаптуватися до них, а розвиватися, ідучи в ногу з часом і відповідаючи всім запитам суспільства.

Про підвищення кваліфікації (ПК) педагогічних працівників доповіла завідувач методичного кабінету Ірина Хлонь. Вона говорила про види ПК (стажування; участь у семінарах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах тощо); форми (інституційна, дуальна); нормативно-правову документацію; фінансування. Також Ірина Вікторівна поінформувала щодо планів з підвищення кваліфікації у 2021 році.

Під час виступу відповідального секретаря відбіркової комісії Оксани Вілкової мова йшла про підсумки профорієнтаційної роботи в першому семестрі та плани її проведення в другому семестрі 2020-2021 н. р.

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко розповів про організацію роботи студентських гуртожитків: вартість проживання, матеріальну базу, технічне оснащення, ремонт, дозвілля студентів тощо

Протягом засідання педради, що проходила дистанційно на платформі Google Meet, були ухвалені відповідні проекти рішень.