Про нагальне – онлайн

Завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий і завідувач відділення електроенергетики Василь Литвиненко взяли участь у засіданні Головної робочої групи проекту FABU.

Наприкінці року представники обох сторін українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» традиційно обговорюють нагальні питання. І цей рік не став винятком.

Протягом першого дня засідання говорили про організацію навчального процесу в закладах фахової передвищої освіти в умовах пандемії, плани на майбутнє, впровадження навчальних планів в освітній процес, підготовку технологічної практики у пілотних коледжах тощо. У свою чергу німецькі колеги ознайомили з метою проекту та результатами оцінювання семінарів для викладачів, що проводилися у 2020 році.

Другий день присвятили питанням подальшої співпраці, створення другої фази проекту; результатам заходів із підвищення кваліфікації, зокрема, з досвіду семінарів Керстін Ваквіц, присвячених дидактичним і методичним темам, а також модулю «Цифровізація сільського господарства».

Традиційно засідання завершили дискусією та підбиттям підсумків.