Міжнародний проект: детально про продукцію Siloking

На четвертий день онлайн-семінару «Техніка для приготування та роздачі кормів для великої рогатої худоби» продовжили ознайомлюватися з роботою вертикального змішувача.

Під супроводом представників компанії Siloking і німецьких лекторів учасники заходу віртуально відвідали сільськогосподарське підприємство, що використовує вертикальний змішувач. Лектори Бернд Хенн і Роберт Грімм продемонстрували принципи завантаження комбікорму до змішувача, а також сам процес змішування та роздачі корму.

У другій половині дня співробітники фірми наочно показали шлях, що проходять змішувачі: від виготовлення (зварювання та фарбування) до реалізації.

Українські викладачі ставили низку питань щодо співпраці українських навчальних закладів із компанією, заробітної плати працівників, виконання термічної обробки деталей, строків виробництва, товщини металу, продажу продукції тощо, на які отримували ґрунтовні відповіді від закордонних фахівців.

Насамкінець Бернд Хенн подякував керівництву та лекторам з компанії Siloking за змістовну розмову та за можливість під час пандемії проводити такі заходи.