Студентські роки – час перспектив і звершень

До Міжнародного дня студента у Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ вже традиційно відбулася урочиста церемонія «Студентське визнання».

Директор інституту Анатолій Литвиненко побажав студентам з оптимізмом рухатися вперед, реалізовувати свої знання і вміння на практиці. Грамотою директора за високі показники у навчанні, сумлінне ставлення до виконання громадських доручень, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного дня студента нагородили найактивніших членів Центру молодіжної політики: Василя Пінчука, Ольгу Базуріну, Наталію Єременко, Івана Алексу, Марію Поцелуєву, Юлію Верченко, Юлію Самоху. А також подяку ректора Сумського національного аграрного університету Володимира Ладики вручили Наталії Грибко.

Відповідно до рішень конкурсної комісії, яка обрала найрозумніших та найактивніших, переможцями у своїх номінаціях стали:

«Гордість відділення будівництва» Сергій Лата (41ББ);

«Гордість відділення механізації та агропромислових технологій» Олександр Фурса (32М);

«Гордість відділення економіки та інформаційних технологій» Анастасія Баліоз (11ФБП);

«Гордість відділення електроенергетики агропромислового виробництва» Олег Халецький (41Е);

«Гордість інституту в галузі навчання» Руслан Калінович (31ОКМ);

«Гордість інституту в напрямку спорт» Ігор Гаврильчук (31ПБ);

«Гордість інституту в напрямку молодіжної політики та студентського самоврядування» Сергій Цигикал (11ПББ);

«Гордість інституту в напрямку художня самодіяльність» Ангеліна Дерпа (11ФБП);

«Староста року» Євген Плескач (41Е).

Найкращих студентів привітали та вручили сертифікати представники підприємств, з якими співпрацює інститут: директор ТОВ «Велес» Олег Кучер, інженер лісових культур ДП «Глухівський лісгосп» Микола Баранов, начальник науково-технічного відділу Інституту луб’яних культур НААН Сергій Коробченко, директор Глухівського РЕМ ПАТ «Сумиобленерго» Віктор Примаков, інженер ТОВ «Сумиагропромбуд» Володимир Лавриненко, заступник директора ТОВ «Велетень» Тетяна Вайло, голова батьківської ради нашого інституту Ірина Фурдига, голова об’єднаної Шалигінської громади Юрій Матвієнко.

Також із привітальним словом звернулася до студентів заступник міського голови Маріанна Васильєва та вручила грамоти міського голови за активну життєву позицію та з нагоди свята Вікторії Мурашко, Ярославі Веретьонник, Михайлу Мітяєву та Олександру Мирошниченку.

До того ж на святі підбили підсумки фотоконкурсу «Краще селфі з викладачем», проведеного за ініціативи Центру молодіжної політики в соціальній мережі інстаграм. Кращою стала фотографія Руслана Каліновича, на другому місці зображення Анни Фесенко і третьою стала Руслана Заліська.

Яскравих вражень глядачам додали виступи учасників студентської самодіяльності. Родзинкою свята, що викликала овації глядачів, став гангста реп «Історія одного тижня» – спільний «виступ» викладачів і студентів.