Ера онлайн: про актуальне – дистанційно

10-11 грудня педагоги ГАТІ СНАУ брали участь у роботі практичного семінару «Інформаційні системи управління підприємством (ІСУП)» для викладачів закладів фахової передвищої освіти.

Захід відбувся в рамках німецько-українського проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Спікер із Німеччини Маркус Франк розповів про принципи програмних рішень управління сільськогосподарським підприємством для збільшення ефективності його роботи.

Голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексій Ткачов, голова циклової комісії агроінженерних дисциплін Євген Авраменко, викладачі Сергій Сашньов і Наталія Гончарова разом із українськими колегами, зокрема, ознайомилися з інноваційними цифровими технологіями для ухвалення оптимальних рішень і автоматизації технологічних процесів, що постійно впроваджуються в сучасне виробництво. Крім цього, на прикладах розглянули функціональність управління системою застосування добрив і засобів захисту рослин та користування навігацією; проаналізували програму FarmSoft, обговорили її переваги та недоліки.

Насамкінець учасники підбили підсумки роботи дводенного практичного семінару «Інформаційні системи управління підприємством».