Студентське визнання 2020

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відзначили тих, хто вміє вправно поєднувати відмінне навчання з громадським і культурним життям рідного вишу.

Цьогоріч урочистості відрізнялися від традиційних: без концерту та повної зали, лише кращі студенти й адміністрація ГАТІ. Традиційно привітальну церемонію відкрив директор навчального закладу Анатолій Литвиненко.

Дорога наша молодь, День студента святкуємо не зовсім у такій, як хотілось, атмосфері, але зняти його з порядку денного ніяк не можемо, – звернувся до присутніх Анатолій Васильович. – Говорю без перебільшень, немає в житті нічого прекраснішого за студентські роки: такі безтурботні, наповнені яскравими враженнями та подіями. Вкотре дякую вам за те, що обрали інститут, стали частиною нашої ГАТІ-родини. Бажаю міцного здоров’я та подальших звершень.

Почесний титул «Гордість інституту» в напрямку «Громадська діяльність та молодіжна політика» отримала Аліна Силіна (11ФБП), «Художня самодіяльність» – Ірина Фокіна (21Ф), «Спорт» – Артем Медвідь (21ББП), «Професійна майстерність» – Олександр Фурса (21МБП).

Кращими за спеціальностями визнали студентів:

«Агроінженерія» – Максим Герасименко (41АІ);

«Агрономія» – Яна Харченко (41 АГ);

«Облік і оподаткування» – Марія Панченко (31БО);

«Менеджмент» – Ольга Володько (31М);

«Комп’ютерна інженерія» – Анастасія Стеценко (41КІ);

«Фінанси і банківська справа» – Юлія Полякова (31Ф);

«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» – Сніжана Кушнєрова (31ПЕ).

«Будівництво та цивільна інженерія» – Андрій Зінченко (11ББП).

Анатолій Васильович вручив номінантам сертифікати та статуетки.