Подарунки вишу від партнерів

Регіональний представник компанії в Сумській і Чернігівській областях Євген Семеренко відвідав інститут із подарунками для навчального центру KUHN, обладнаного в нашому виші.

ТОВ «KUHN-Ukraine» подарувало Глухівському агротехнічному інституту імені С.А. Ковпака СНАУ кілька комп’ютерів.

Навзаєм директор ГАТІ СНАУ Анатолій Литвиненко подякував за співпрацю та запросив співробітників компанії читати лекції для молодих фахівців.

Комфортні умови, створені завдяки нашим партнерам для навчання майбутніх агроінженерів, зокрема й вам, уже дають результати. Наші студенти приходять на роботу й упевнено працюють з сучасним обладнанням, бо збирали його власними руками, знайомилися з принципами його роботи безпосередньо в навчальному центрі, - зазначив керівник ЗВО. – Якщо ще й частину теорії викладатимуть ті, хто знає цю техніку до найменшого гвинтика, якість підготовки зросте в рази.

Також Анатолій Васильович попросив передати подяку генеральному директору KUHN-Ukraine Асаду Лапшу за особистий внесок у підвищення якості підготовки фахівців-аграріїв і розвиток матеріально-технічної бази нашого навчального закладу, а пану Євгену вручив на згадку сувенір із символікою ГАТІ.