Відкрили двері школярам

У ГАТІ СНАУ відбулася презентація відділення економіки та інформаційних технологій.

Дев’ятикласники Глухівської ЗОШ №2 переглянули фотосушку «Я – студент ГАТІ», подорожували світом спеціальностей відділення, а також взяли участь у захопливій грі.

Майбутні студенти поділилися на «Білих» та «Зелених». Переходячи з однієї аудиторії в іншу, вони виконували тематичні завдання. У якості фінансистів учні формували «стартовий капітал» – із зав’язаними очима збирали до скарбнички дрібні гроші. Цікавим випробуванням стало завдання обрахувати заробітну плату в різних валютах за курсом. Далі команди вирушили до «Інтелектуального кафе», у «меню» студентам запропонували коктейль «Інтелектуальний», вінегрет «Економіст», багатошаровий торт «Економічна піраміда» та напій «Бухгалтерська загадка», його завданням було знайомство з бухгалтерською термінологією. У наступній аудиторії школярі спробували продати брелок та взяли участь у конкурсі «Розшифруй». Останніми і не менш цікавими завданнями було назвати комп’ютерну комплектуючу, відгадати загадки та продовжити словосполучення на комп’ютерну тематику.

Учні другої школи поспілкувалися з викладачами, отримали незабутні враження, відчули себе студентами та в незвичній формі ознайомилися з нашим навчальним закладом. Завершилося все подарунками, чаєм та солодощами.