Організація облікової роботи на підприємстві наочно

12 жовтня викладач Тетяна Лук’яненко на базі ТОВ «Велетень» провела заняття на виробництві для студентів 21БО групи з дисципліни «Вступ до спеціальності».

Мова йшла про організацію облікової роботи на підприємстві. Протягом заняття студенти змогли відчути себе справжніми фахівцями, ознайомившись із програмою 1С «Бухгалтерія» та сформувавши фінансові звіти за допомогою неї.

Випускник нашого вишу, головний бухгалтер ТОВ «Велетень» Віктор Копилов змістовно розповів про облікову роботу, яка є невід’ємною частиною діяльності будь-якого підприємства. Особливу увагу Віктор Анатолійович звернув на те, що сучасний бухгалтер – це високоосвічений спеціаліст, який не тільки досконало знає економічні дисципліни та вільно орієнтується в податковому законодавстві, а й володіє комп’ютерними технологіями та знає іноземні мови.

Приємно, що давні наші партнери – ТОВ «Велетень» в особі головного бухгалтера Віктора Копилова вкотре допомогли зробити підготовку фахівців більш практичною, наближеною до реальних умов, – говорить Тетяна Лук’яненко.

Завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька вважає, що подібний формат співпраці значно підвищить шанси випускників ГАТІ СНАУ на ринку праці.