Міжнародний проект: друге дихання навчального закладу

У ГАТІ СНАУ відбувся скайп-зв’язок з експертом із моніторингу й оцінки проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» Оленою Скуратовою.

Цього разу мова йшла про ефективність використання обладнання, закупленого в рамках українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах Україні», та його застосування в навчальному процесі викладачами спеціальностей «Агрономія», «Агроінженерія» й «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

Протягом інтернет-спілкування викладачі агротехінституту ділилися враженнями від роботи з сучасним устаткуванням. Вони оцінювали якість і відповідність оснащення новим розробленим навчальним планам. Також під час зустрічі йшлося про зміни у викладанні, які відбулися за використання отриманої техніки, професійність технічного інструктажу перед початком її експлуатації та необхідність (і навпаки) таких навчань. Обговорили й інтенсивність використання приладдя в повсякденній роботі вишу тощо.

По суті це було онлайн-опитування щодо покращення якості викладацької роботи та здобуття студентами практичних навичок на занятті завдяки використанню нового обладнання.

Ми вдячні проекту за те, що відкрив друге дихання нашому навчальному закладу, – підсумував директор ГАТІ СНАУ Анатолій Литвиненко.