Людям від Бога

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулися урочистості до Дня працівника освіти.

Директор навчального закладу Анатолій Литвиненко привітав колектив зі святом:

Головна наша мета – спільна праця, яка налаштована на допомогу молодим людям якнайшвидше отримати необхідні знання, виявити їх таланти та вивести в життя. За 121 рік діяльності навчальний заклад надав путівку в майбутнє декільком десяткам тисяч молодих фахівців, які стали в житті успішними. Праця кожного: викладача в аудиторії, адміністратора в управлінні, майстра індивідуального навчання, будь-кого зі співробітників спрямована на кращу підготовку фахівців-аграріїв. Тому всі разом сьогодні маємо успішний розвиток і майбутнє. Нам довіряють молоді люди та їх батьки, – наголосив Анатолій Васильович. – Сьогодні ми з вами живемо в непростий час – час невизначеності, коли важко щось спланувати чи спрогнозувати, але й тут ми все робимо для того, щоб наша молодь була успішною. Як кажуть, професії навчить тільки вчитель, а вчитель має бути від Бога. Щиро вам дякую за плідну працю та нелегкий внесок у розвиток роботи вишу.

Подяки директора за сумлінну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків і вагомий особистий внесок у розвиток вишу вручили завідувачу бібліотеки Ользі Зуєвій, завідувачу відділення економіки та інформаційних технологій Олені Суровицькій, культорганізатору Анні Овсянко; викладачам: Світлані Колесник, Ірині Кліндух, Людмилі Петрушовій, Івану Степченку, Олесі Шумарі та майстрам виробничого навчання: Юрію Демченку й Володимиру Рудю. Також відзначили провідного бухгалтера Ніну Ткачову, інженера з ремонту Сергія Чмиркова, секретаря-друкарку Ларису Шакотько, слюсаря-електрика Олександра Кашару та двірника Олександра Амеліна. Почесною грамотою Глухівської міської ради нагородили завідувача навчально-методичної лабораторії Оксану Вілкову.

Подяки від народного депутата України Андрія Деркача отримали заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох, заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко, заступник директора з адміністративно-господарської роботи Михайло Клінух і заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко.

Учитель - це одна з найважливіших професій. Змінюються часи та перспективи, але якщо ти педагог, то не залежно від того, в якій сфері ти працюєш, ти ним залишаєшся назавжди, - звернулася до присутніх депутат Сумської обласної ради, директор ТОВ «Велетень» Надія Вайло. - Мені дуже приємно стояти в цьому залі та вітати з професійним святом саме вас, бо ми з вами нерозривно пов’язані – ви готуєте фахівців для нас, людей, які працюють на землі. У нашому підприємстві дуже багато працівників, які закінчили ГАТІ СНАУ. Це свідчить про те, що у вашого навчального закладу є історія, є майбутнє. Щиро вітаю вас із Днем працівників освіти!

В актовій залі, де зібралися співробітники інституту, лунали пісні у виконанні Аліни Анікушиної, Альони Євтушенко, Анни Пушко, Ірини Фокіної, Аліни Малафієнко, Нікіти Андросова, ансамблю естрадної пісні та викладача англійської мови Наталії Сивоконь. Хореографічний колектив на чолі з Аліною Силіною виконали танцювальні композиції, Центр молодіжної політики подарував педагогам гумористичне відеопривітання.