Результативне знайомство

Студенти 41АГ групи Глухівського агротехінституту разом із куратором Ганною Мелутою завітали до ландшафтного дизайнера Ірини Дегтяр.

Майбутні агрономи не тільки подивилися на красиві насадження, але й отримали ґрунтовну інформацію про методи та способи вирощування й живцювання декоративних рослин. Власниця ландшафтної компанії «MAG» поділилася досвідом, який отримала під час дворічної практики в Англії.

Діти тяжіють до краси, тому й захотіли побачити, що є люди, які в нашому маленькому містечку займаються озелененням, створюють щось нове, незвичне та роблять гарнішим рідний край,
– зауважила Ганна Вікторівна.

Екскурсія переросла в чаювання з шарлоткою, під час якого Ірина Дегтяр запропонувала найталановитішим агрономам майбутнє працевлаштування в її компанії.

Ця зустріч настільки вразила студентів, що вони вирішили зробити територію рідного навчального закладу більш яскравою. Першим кроком до цього стала куплена в пані Ірини ялинка блакитна «Сoniсa», яку агрономи-випускники разом із директором ГАТІ СНАУ Анатолієм Литвиненком висадили на газоні біля «старого» корпусу. До слова, цю територію почали впорядковувати кілька років тому, поступово втілюючи в життя ідеї, запропоновані студентами під час конкурсу проектів ландшафтного дизайну.