Життя – це рух, рух – це спорт!

Спортсменів, які навчаються в ГАТІ СНАУ, відзначили під час міських заходів, присвячених Дню фізичної культури і спорту.

Секретар Глухівської міської ради Юрій Бурлака вручив сертифікат на отримання стипендії міського голови вихованцю ВПК «Мужність» Артему Медвідю; Нікіті Кукелці, який займається у боксерському клубі "Воїн", представнику Глухівської ДЮСШ та Регіонального центру зимових видів спорту Дмитру Саврацькому, гравцю ФК «Спартак» (ДЮСШ) Сергію Сидорчуку та вихованцю міського центру позашкільної освіти Кирилу Туману.

Разову фінансову винагороду в розмірі 500 грн отримали вихованці Глухівської дитячо-юнацької спортивної школи Марія Нижник (шахи) та Даніїл Шпаков (настільний теніс), а також спортсмен із ФСК «Гармонія» Юрій Пусь.

Крім цього, за високі досягнення у спортивному житті міста грамотами відзначили футболіста, волейболіста, баскетболіста Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ Івана Грондовського та викладача фізичної культури нашого вишу, гравця ФК «Велетень» Максима Гололобова.

До того ж начальник відділу молоді та спорту Михайло Плотницький вручив посвідчення про присвоєння звання «Кандидат у майстри спорту» Андрію Мамлизі та Назару Колосову, які тренуються у ВПК «Мужність».