Нова сторінка в історії вишу

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

Цьогоріч, у зв’язку з карантинними обмеженнями, лінійка проходила лише для першокурсників, які поповнили лави дружнього студентського колективу нашого вишу.

На урочистому відкритті почесне право підняти Державний Прапор України надали відмінникам навчання Яні Харченко та Даниїлу Бабичу.

Після цього директор інституту Анатолій Литвиненко привітав присутніх із Днем знань і Днем міста:

Шановні студенти першого курсу, для вас сьогодні особливий день. Ви приймаєте естафету на 121-й річниці діяльності навчального закладу, ставши його студентами. Віднині ви є частиною історії життя вишу, який протягом усього часу роботи підготував велику армію фахівців для світу. Наші випускники талановиті й успішні. Це й міністри, й керівники, і звичайні люди, які добре роблять свою справу. Дорогі першокурсники, будьте успішними, а для цього вам необхідні знання. Отримуйте їх у стінах інституту. Дякуйте батькам і будьте вимогливими до себе, тому що знання – це ваш життєвий успіх. Усвідомлюйте з першого дня, що все це – для вас і вашого майбутнього, не будьте байдужими. Тож, ідемо в новий навчальний рік.

Під час урочистостей кураторам груп нового набору вручили свідоцтва групи, які протягом навчання будуть слугувати символом єдності та довіри.

До того ж провели церемонію посвяти до лав першокурсників. Студенти випускних груп у гумористичній формі дали настанови щодо навчання в ГАТІ СНАУ.

Святкового настрою заходу додали колектив сучасного танцю й ансамбль естрадної пісні.