ЗНО-2020: часті питання та відповіді

Навчальні заклади на карантині. Студенти та випускники шкіл турбуються питаннями щодо ЗНО. Тому ми вирішили відповісти на найчастіші запити.

1. Чи відмінено ДПА для студентів?

Ні, державна підсумкова атестація для студентів нашого вишу, закладів професійно-технічної освіти й учнів 11 класів шкіл у формі ЗНО не відмінена.

2. Коли буде проходити ЗНО-2020?

Дати ЗНО-2020 залежать від тривалості карантину.

3. Чи зможу я взяти участь у пробному ЗНО?

Так. У зв’язку з продовженням карантину відтерміновано і пробне ЗНО. Після завершення карантину студенти, які зареєструвалися на пробне ЗНО, зможуть взяти участь у процедурі.

На сьогодні зареєстровані учасники можуть переглядати відео, працювати з тестами за посиланням, розміщеним в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

4. Які онлайн-ресурси я зможу використати під час підготовки до ЗНО?

Підготовка до ЗНО з вашими викладачами відбувається в Google Класах або паралельно з вивченням предмету, або в окремих віртуальних кімнатах.

Також можете користуватися матеріалами платформ, які пропонують підготовку до ЗНО. Перелік безкоштовних платформ наведено на цьому веб-сайті (кнопка «ЗНО-2020»). Цей перелік не є вичерпним, тому обирайте під час підготовки те, що вам найбільше подобається.

Проведіть з користю час, який зараз маєте!

Фото з вільного доступу