Країна святкує День незалежності

24 серпня виповнюється 26 років українській незалежності.

Наша країна пройшла довгий шлях до своєї мети: розділений між кількома імперіями український народ зумів возз'єднатися і створити суверенну незалежну українську державу. День Незалежності — це національне свято, що дає кожному громадянину впевненість у вільне життя, можливість ростити нове покоління в дусі традицій та поваги до предків.

Представники колективу Глухівського агротехнічного інституту імені С. А. Ковпака СНАУ взяли участь у міському урочистому зібранні з нагоди 26-ї річниці незалежності України, що відбулося біля Дошки Пошани “Наша гордість”. З привітальними словами до присутніх звернулися міський голова Глухова Мішель Терещенко, учасник бойових дій, учасник АТО, кавалер ордену «За мужність» ІІІ ступеня Сергій Ющенко та інші високоповажні гості.

На знак підтримки українських воїнів студенти інституту подарували 16-му окремому мотопіхотному батальйону прапор України, розписаний молоддю Глухова.

Завідувач бібліотеки інституту Ольга Іванівна Зуєва, а також студент закладу Юрій Примаков були занесені до Книги Пошани Глухівської міської ради, з чим ми їх і вітаємо!

Зі святом! З Днем Незалежності України!